Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Голінська Я$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Біленька І. Р. 
Technological aspects of production of the candied fruits from non-traditional raw material [Електронний ресурс] / І. Р. Біленька, Я. А. Голінська // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 2. - С. 50-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_2_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.197 Mb    Зміст випуску     Цитування
2.

Біленька І. Р. 
Розробка композицій для виробництва концентрованої продукції з використанням пастернаку [Електронний ресурс] / І. Р. Біленька, Н. А. Лазаренко, Я. А. Голінська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 303-315. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_33
Попередній перегляд:   Завантажити - 778.91 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Біленька І. Р. 
Дослідження активності оксидоредуктаз білих коренів [Електронний ресурс] / І. Р. Біленька, Я. А. Голінська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 6-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_4_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 165.479 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Біленька І. Р. 
Розробка технології овочевого конфітюру на основі коріння селери [Електронний ресурс] / І. Р. Біленька, Я. А. Голінська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 1(4). - С. 20-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2016_18_1(4)__6
Попередній перегляд:   Завантажити - 332.084 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Голінська Я. А. 
Желе із соку коріння селери [Електронний ресурс] / Я. А. Голінська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2016. - Т. 80, Вип. 2. - С. 7-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2016_80_2_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.34 Mb    Зміст випуску     Цитування
6.

Левтринська Ю. О. 
Вакуумні мікрохвильові технології при виробництві фітопрепаратів з плодів шипшини [Електронний ресурс] / Ю. О. Левтринська, Ю. Альхурі, Я. А. Голінська, С. Г. Терзієв // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2018. - Т. 82, Вип. 1. - С. 42-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2018_82_1_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 458.281 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського